Обучения
Обучения
ОБУЧЕНИЕ „Фъндрейзинг за НПО. Стратегически подходи.”

Обучението по фъндрейзинг е част от Програма за подкрепа на граждански организации в набирането на дарения на Български център за нестопанско право. Обучението ще включва уебинар „Фъндрейзингът - нещо ново или не съвсем“, в който ще бъде направено кратко въведение в темата и двудневно обучение „Фъндрейзинг за НПО. Стратегически подходи“.
повече

Програма за социално предприемачество за нестопански организации 2016/2017

Програмата включва обучения за развитие на стопанска дейност от неправителствени организации, съвети при подготовката на идеята за стартиране на дейността и участие в конкурс за най-добра идея за бизнес на неправителствена организация.
повече

ОБУЧЕНИЕ „ФЪНДРЕЙЗИНГ ЗА НПО. СТРАТЕГИЧЕСКИ ПОДХОДИ.”

Обучението по фъндрейзинг е двудневно и е насочено към изграждането на умения и знания за стратегическите подходи в набирането на дарения от индивидуални и корпоративни дарители. Основната цел на обучението е да насърчи участниците да развият стратегии за набиране на дарения.
повече

Обучение „Набиране на средства от НПО – защо не?"

Българският център за нестопанско право организира обучение по набиране на средства от индивидуални и корпоративни дарители. Обучители от България, съвместно с лектори от Чешкия център за набиране на средства (Czech Fundraising Center, www.fundraising.cz) ще запознаят участниците с набирането на средства като възможност за осигуряване на допълнителен ресурс за организациите, ще предоставят полезна информация и практически съвети относно стъпките по организиране на процеса и инструментите, които се използват в България.
повече

Oбучение по финансово управление на неправителствени организации

Български център за нестопанско право организира двудневно обучение по финансово управление на неправителствени организации. Обучението ще бъде водено от специалисти в областта и има за цел да предостави на участниците практически знания и опит, които да приложат директно в своята работа.
повече

Програма за социално предприемачество за нестопански организации – 2015 / 2016

Българският център за нестопанско право и Фондация УниКредит с подкрепата на Фондация „Америка за България“, започват набиране на кандидатури за участие в програмата за социално предприемачество за 2015/2016 г. Програмата включва обучения за развитие на стопанска дейност от неправителствени организации, съвети при подготовката на бизнес план за стартиране на дейността и участие в конкурс за най-добър бизнес план.
повече

Лятно училище за НПО Аркутино 2015

ДО 13 МАЙ СЕ НАБИРАТ УЧАСТНИЦИ ЗА ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ ЗА НПО - АРКУТИНО 2015
повече

Обучение по застъпничество за неправителствени организации в социалната сфера

Обучение по застъпничество за неправителствени организации в социалната сфера
повече

ОБУЧЕНИЕ ЗА НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА НЕПРАВИТЕЛСТВЕНИ ОРГАНИЗАЦИИ

Българският център за нестопанско право, съвместно с Фондация ПАЦЕП организира двудневно обучение по набиране на средства от индивидуални и корпоративни дарители.
повече

Програма за социално предприемачество 2014/2015

Програмата за социално презприемачество подкрепя неправителствени организации, които искат да развиват свързана с мисията си стопанска дейност
повече

    1  2    следващи »
Български център за нестопанско право © 2017 trainings.bcnl.org | изработка на уеб сайт MaxGraphic